sunnuntai 3. helmikuuta 2008

Streamereitä ja PP - osa 7

Tässä Super Bowlin alkua odotellessa on hyvää aikaa taas hieman vilkaista perhorasioihin. Streamereitä on nyt parina viime viikkona syntynyt enemmän kuin koskaan. On oikein joutunut laittamaa perhot kahteen eri rasiaan. "Perinteiset" streamerit ja mudlerit tms. toiseen ja tinselit toiseen. Viime vuonna streameri-rasiani käsitti tasan viisi perhoa: neljä supertinseliä ja yhden mustan tinselin... Joten parannusta on tullut nyt reilusti. Tässä vielä kuva vielä hieman vajaista rasioista:


Poimintoja Perhorasiasta - osa 7

Tänään esittelyssä varsin tuttu tekele:


Elikkäs Flashback-nymfi. En jaksanut ottaa kunnon "poseerauskuvaa" perhosta, joten tämä saa nyt ajaa asiansa. Olen käyttänyt perhoa pääasiassa järvillä, sillä joella en ole kovin hyvin tällä kalaa saanut. Ahvenlammella on kirjohta perholla tullut, sekä Rata-Valkeisella olen siikaa pyytänyt. Helppo perho sitoa ja vielä mukavempi tällä on pyytää, sillä kalaa tulee!

2 kommenttia:

Jarkko Suominen kirjoitti...

Vai on sitä Super Bowlia katsottu. Hyvä Giants! Eipä sentään New England dynastia jatku ikuisesti.

Pauli Salmela kirjoitti...

Tuo Super Bowlin katsominen on muodostunut pieneksi perinteeksi, vaikka muuten ei tule pahemmin lajia seurattua. Amerikkalainen jalkapallo on kyllä aina kiehtonut ja mistä tietää vaikka sitä alkaisi aktiivisemminkin seurattua...

Tämän vuoden peli oli todellinen trilleri. Uskomaton viimeinen neljännes. Täytyy hattua nostaa Giantsin puolustukselle, joka toimi koko pelin ajan todella hyvin.