lauantai 13. joulukuuta 2008

Joulukuun ratoksi kirjoittelua

Hiljaista on blogissa ollut taas pidemmän aikaa, mutta koitan tapani parantaa. Suhteellisen hiljaista on pitänyt kalastuspuolella viime aikoina, eikä hirveästi ole perhojakaan tullut sidottua. Mitä nyt larvoja ja liitsejä on tullut väännettyä… Huomenna on taas Pejopen sidontailta, teemasta ei ole vielä tietoa, mutta eiköhän jotain kuitenkin keksitä. Karsintapaikatkin ensi kesälle julkistettiin Perhokalastajat.netissä, joten niitäkin on tullut hieman pyöriteltyä mielessä. Seuraavat karsinnat tulee hakupaperia täytettäessä varmaankin noteerattua:

Haapamäki, Valkeisjärvi
Jyväskylä, Kuusikkolampi
Kaustinen, Perhonjoki
Muurame, Muuramenjoki
Simo/Kemi, Simojoki ja Veitsiluoto
Utajärvi, Valkeinen

Valitettavasti muutamia perinteisiä ja tuttuja karsintoja listalta puuttui, joten uusiin karsintoihin tulee väkisinkin tutustuttua. Kynäsjoen, Merikarvianjoen, Pyhäjoen ja Huopanan olisin mielelläni listalla nähnyt. Uusien kisojen käyminen tietysti on vain hyvästä, joten erittäin odottavaisin mielin kisakautta odottelen.

Mutta pitkä talvi on vasta alussa, joten paljon on vielä noihin karkeloihin aikaa. Ajankohtaista sen sijaan on Virhon huutokauppa, johon itsekin laitoin perhosetin ja rasian myyntiin. Huutokaupan tuotto menee kokonaisuudessa Virhon toiminnan tukemiseen. Menkäähän huutamaan!

Ei kommentteja: