keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Kevät tulee kohisten...

...tai ainakin melkein. On jo maaliskuun alku mukavasti takana ja kovasti syyhyttäisi kalaan. Sumukorennot alkavat kohta täällä Lestijokivarressakin kunnolla lentelemään ja Raivioon pitäisi lähteä katsomaan ovatko harjukset hereillä talven jäljiltä. Nopeasti tuntuvat aina nämä vuoden ensimmäiset kuukaudet kuluvan.

Tässä on tauko kirjoittelusta taas ollut, mutta lupaan (taas) parantaa tapani. Perhoja on tullut sidoskeltua varsin leppoisaan tahtiin, eikä enään oikeastaan tarvitse rasioissa isompia tyhjiä paikkoja katsella. Lohiperhot ovat ainoa poikkeus, sillä niitä en ole koko talvena sitonut. No eiköhän tässä sitten kun taas innostuu...

Tosiaan kevät tulee kovalla vauhdilla ja ei paljoa tarvitse miettiä mitä kesällä tehdä, sillä niin paljon alkaa olemaan kisoja ja reissuja tiedossa heti toukokuun alusta alkaen. Mutta mukavaahan se vain on.

Kuukauden loppupuoli tulee varmaan jahdattua noita sumareilla ruokailevia kaloja, mutta on hieman toisenlaistakin aktiviteettia luvassa, kun Suomisen Jarkko tulee seurallemme luennoimaan kilpaperhokalastuksesta. Tilaisuuteen ovat toki muutkin tervetulleita, ilmoittautumisohjeet ja tarkemmat tiedot löytyvät Perhonjokilaakson perhokalastajien blogista.

Ei kommentteja: