perjantai 18. syyskuuta 2009

Muutama reissu ja kisakauden 2010 avaus

Harvakseltaan enään on siimat kastuneet, kun syyskuu kuluu. Muutama reissu on tullut kuitenkin käytyä ja järville tekisi mieli vielä päästä käymään... Eri asia onkin että saako aikaiseksi.

La 5.9. kävin Ahvenlammella kalastamassa 3h luvan. Kaloja näkyi pinnassa jonkin verran, mutta mitään tapahtumia en perhoihin saanut. Kalastajia oli paikalla jonkin verran, enkä nähnyt kenenkään muunkaan mitään saavan...

Su 6.9. Perhonjoen Ojalankoskella. Piti käydä treenailemassa Pejopen jäsentenvälisiin. Eipä kalat pahemmin häirinneet, vain muutama särki ja yksi alamittainen taimen saaliina.

Ti 8.9. Oli Taimi GP. Pejopen kuulemma "legendaarinen" taimenkilpailu jossa ei liiemmälti kaloilla ole juhlittu. Kilpailukalana on nimittäin ollut pelkästään taimen. Kisakoskina oli Nikula ja Ojala. Sain molemmista koskista kirjolohet, mikä Nikulassa pienoinen yllätys, sillä sinne ei ole kirjolohta koskaan istutettu. Ojalankoskesta sain myös pari pientä harjusta ja almittaisia taimenia. Hyväksyttävää taimenta ei tullut kenellekkään, joten seuran mestaruus meni ensimmäisen osakilpailun tulosten perusteella Rääpysjärven Terholle. Onittelut!

La 12.9. oli kisakauden 2010 avaus Oulussa Mustalammella. Kaitsun ja Terhon kanssa oltiin Pejopea edustamassa. Kisa alkoi itsellä aika räväkästi, kun ensimmäisen 15min aikana mitattavana kävi neljä kirjolohta, joilla irtosi ensimmäisen jakson voitto. Toinen jakso olikin sitten jo rauhallisempi. Kuitenkin yksi kala kävi jakson puolivälissä haavissa, oli vain valitettavasti kiinni kyljestä... Taisi olla jaksoa jäljellä 20min kun tuli hyväksyttykkin kala ylös, joka riitti jaettuun jaksovoittoon sillä kolmella kalastajalla oli saman pituinen kala toiselta jaksolta. Kaksi viimeistä jaksoa sitten pyysin ihan tyhjää... ei enään tapahtumia ollenkaan. Sijoitus oli kuitenkin hyvä 3. Mukavasti lähti uusi kisavuosi käyntiin ja tästä on hyvä jatkaa ensi kevään/kesän karsintoihin.

Mustalammen pooli 13

Ei kommentteja: