tiistai 11. elokuuta 2009

Kesä kuluu

Ja hiljainen on blogi ollut. Kalassa on tullut käytyä ahkerasti ja kaikkea muutakin hommattua oikein kunnolla. Päivälleen on kaksi kuukautta kun edellisen kirjoituksen eetteriin heittänyt, joten ei viitsi kovin tarkkoja reissuraportteja tässä rustaamaan...

Kilpailutouhuista voisi sen verran todeta, etteivät menneet omalta osaltani kaudella 2009 kovin hyvin. Kun parhaaksi sijoitukseksi tuli Simojoen kisasta tullut 7. niin ei paljoa finaaliin tarvitse kutsua odottaa. Utajärven Valkeisellakin meni koko kisa tyhjää pyytäessä...

No onneksi on vielä syyskarsinnat ensi vuotta varten...

Muitakin reissuja on tullut tehtyä, päälimmäisenä tietenkin vuotuinnen viikko Tenolla, sekä vuorokausi Huopanalla. Huopanalla olin heinäkuun alussa ja saalliina oli muutama mitallinen taimen ja harjus, sekä PALJON karkuutuksia. Isoin karannut taimen oli arviolta n.70cm. Sivuperukkeessa ollut perho tarttui haaviin ja siimat poikki. Jee.

Tenolla oli vettä aika vähän, päivisin liian kuuma ja yöt liian kylmiä. Tapahtumia tuli mukavasti: neljä lupaa, kolme karkuutusta ja kolme tärppiä. Kaloja ei vain rannalla näkynyt. Harjuksiakaan ei tullut.

Tässä on tullut pyörittyä lähinnä Lestijoella, mutta muillakin lähialueen paikoilla on tullut käytyä. Mitään ihmeellisempää ei ole siiman päähän eksynyt, hajuksia ja kirjolohia lähinnä. Vesi on nyt tosi vähissä kyllä täällä, eikä nyt ole kauheasti tehnyt joelle mieli.

Mutta eiköhän tässä vielä lähdetä uuteen nousuun!

Ja LUPAAN kirjoitella nyt loppukesän ja syksyn aktiivisemmin!!!

Ei kommentteja: