keskiviikko 17. lokakuuta 2007

Sidontaa

Tuli Akitan väkäsettömät koukutkin Taimen.comista ja ensimmäiset perhotkin on jo niihin sidottu. Hieman pettynyt olen noiden tilaamieni larvakoukkujen (Caddis Pupa/Nymph Barbless AK 706BL) laatuun. Olivat nimittäin todella pehmeitä. Ei paljoa tarvinut sormilla puristaa, niin oli koukku ihan solmussa... Vaikka ohutlankainen tuo koukku onkin, saisi se huomattavasti jämäkämpi silti olla. No onneksi uppoperhokoukut (Wet Fly Barbless AK 833 BL) pelastivat homman kuitenkin. Mukavan tukevia ja isokitaisia. Vielä kun sattuisi kalat pysymään kiinni. Harmi vain ettei ollut saatavissa nyt kuin yhdessä koossa (#14). Erittäin edullisia koukkuja (2,39€/25kpl). Varmasti tulee tilattua lisää.

Uppoperhokoukku

Isompia saisi vielä olla, että voisi boobyjä ja liitsejä sitoa. Pitää jostain kaivaa esille. Kun on monta vuotta käyttänyt muita (väkäsellisiä) malleja, jotka on hyviksi todennut, on hieman hankalaa etsiä uusia. Eikä noiden väkäsettömien heikko saatavuus ainkaan auta asiaa. No viitsimisestähän tuo vain on kiinni...

Tulipahan tuossa vahingossa eksyttyä Taimenmiehen blogille. Mahtavia kuvia, joita on Pk.netissäkin ollut esillä. Ja muutenkin erittäin mukava blogi lukea.

Ei kommentteja: