lauantai 29. maaliskuuta 2008

Harjusluennolla...

Tänään oli sitten vuorossa Mikko Halosen järviharjusluento Kokkolassa. Porukkaa oli paikalla varsin hyvin, sillä kuulioita taisi olla 14. Mikko kävi lävitse harjuksen pyyntiä pohjoisen järvissä ja jokien suvannoissa. Tekniikat, taktiikat, perhot ja ajankohdat tuli käytyä lävitse. Esityksessä oli mukana todella upeita kuvia (isoista) harjuksista... Myös perhoja sidottiin ja päästiimpä tutustumaan puolalaisten suosimaan punontatekniikkaan. Varsin vaikea tuo alkuun oli, mutta nyt kun kotona on vielä sitä hieman treenannut, niin alkaa se jo välttävästi sujumaankin. Tässä kuvat vielä sidotuista perhoista, sekä tuosta punontatekniikan harjoittelusta:



Tuli myös ostettua tuo Mikon yhdessä Stanislaw Ciosin kanssa kirjoittama kirja Perhokalastajan Harjus. Harjus kun on lempikalani, niin tuli tämä kirja kyllä kunniapaikalle kirjahyllyyni.

Huomenna sitten tositoimiin. Lestijoen Raivio kutsuu ja toivottavasti myös kalat ovat aktiivisia. Kelin pitäisi olla ainakin hyvä. No tuosta reissusta raporttia huomenna!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Uniquely interesting blog; a good read.
You should transliterate so more may enjoy it.