lauantai 15. maaliskuuta 2008

Mukava avaus kisakaudelle 2008

Mukavia uutisia oli tuli reilu viikko sitten, kun tuli tieto että olen mukana tämän vuoden EM-joukkueessa! Pienoista jännitystä on ollut asiasta jo syksystä asti, kun Ilkka Pirinen tiedusteli halukkuutta lähteä kisaamaan, jos paikka aukeaa. Kisathan ovat tänä vuonna 12.-18.5. Espanjassa. Suomen joukkueeseen kuuluvat minun lisäksi Tuomas Lappalainen, Aleksi Vasu, Mikko Räsänen ja Heikki Kurtti. Joukkueen kapteenin virkaa hoitaa Tuomas.

Ennakkotietoja on kisavesistä tähän mennessä saatu vain vähän, mutta
tiedossa tulee olemaan todella haastavaa kalastusta kirkkaissa vesissä arkoja kirjolohia ja taimenia kalastellen. Pienten nymfien ja pintureiden pitäisi olla joella ne tehokkaimmat. Järvestä ei ole paria kuvaa enempää tietoa. Kovasti koitetaan tietoa etsiä, sillä joukkueella on vain yksi harjoittelupäivä ennen kisoja, joten kaikki tieto joka auttaa valmistautumisessa on todellakin hyödyksi.


Valmistautuminen on jo kovassa käynnissä ja perhoja on syntynyt kisaa varten kiitettävästi, pääasiassa juuri pieniä nymfejä ja CDC-pintureita. Myös välineistön ja matkalla tarvittavien kamojen kasaus on lähtenyt liikkeelle tekemällä listaa mitä mahdollisesti tulee reissussa tarvitsemaan. Sponsoreitakin pitäisi koittaa hommata, kun reissu on kokonaan omakustanteinen, joten jos kiinnostusta on, niin saa ottaa yhteyttä! :D (sähköposti löytyy profiilista)

Tänään piti avata kalastuskausi Raiviossa, mutta valitettavasti isän maasturi ei ollut ollenkaan yhteistyöhaluinen. Moottorissa jotain häikkää. Ja kun ei ilman nelivetoa asiaa tuonne tähän aikaan talvea ole, jäi reissu tekemättä. No ensi viikonloppuna sitten...

Mielenkiinnolla myös seuraan Suomen MM-joukkueen harjoituksia Uudessa-Seelannissa, ennen varsinaisia kisoja jotka ovat 22.-30. kuluvaa kuuta. Kannattaa käydä lukaisemassa joukkueen blogia, josta on myös kuvia komeista kaloista... Tsemppiä koko joukkueelle!

1 kommentti:

Jarkko Suominen kirjoitti...

Onnittelut EM-joukkuepaikasta! Aikas nuori porukka on lähdössä kokemusta hakemaan. Ja haasteellista kalastusta tuolla on varmasti luvassa. Mutta nuo ne on loistavia paikkoja hakea oppia ja kokemusta kisahommaan!