tiistai 4. maaliskuuta 2008

Uutta ja vähän vanhaa

Pitkä tauko ollut nyt kirjoittelussa. Paljon olisi asiaa josta kirjoittaa, mutta ei sitä vain meinaa ulos aina saada. Perhoja on viime viikkoina syntynyt taas tasaiseen tahtiin ja rasiat alkavat jo ylikuormittua. Onneksi on pari tyhjääkin joihin vielä perhoja mahtuu. Väkäsettömiä koukkuja on taas tullut postissa varsin paljon. Hanakia, Knapekia sekä Climaxia. Kuvassa vain pieni osa.

Nuo Climaxin koukut tilasin ihan mielenkiinnosta, kun kohtuullisen halpoja olivat (3,80£/100kpl). Kokoja tilasin 10, 14, 16 ja 18, joista valitettavasti vain 10 ja 14 ovat käyttökelpoisia, muissa koukun kita on liian pieni ja varsi liian pitkä... Koukut olivat sivuostos, sillä samassa tilauksessa oli mukana kaksi Airflo Sixth Sense upposiimaa (3.- ja 5.-uppo) tulevaan järvikalastuskautta varten. Siimat olivat mielestäni varsin edulliset, sillä yhteensä kaksi siimaa maksoi Tacklebargains.co.uk -liikkeessä 49,90£ (n.65€). Toimitus oli myös todella nopea: viime perjantaina tilasin siimat ja tänään tulivat.


Heitetään tähän loppuun vielä yksi perho jolle toivottavasti kohta löytyy käyttöä.

Poimintoja perhorasiasta - osa 9


Kyseessä on paras sumaripinturini. Tämä on se perho johon luotan, kun harjukset hakevat pinnasta räpiköiviä sumukorentoja. Toiminut pintoville kaloille Lestijoen Raiviossa ja Jatkonkoskella. Kuvassa on vuoden 2008 malli, johon olen sitonut foamisuikaleen seläksi parantamaan kellumista.

Ei kommentteja: