tiistai 20. toukokuuta 2008

Ekat kisat nyt takana

Eilen sitten kotiuduttiin Espanjasta. Yhden ylimääräisen yön joutui Helsingissä viettämään, koska junia ei myöhään sunnuntaina enään pohjoisen suuntaan lähtenyt.

Oli kyllä hieno kokemus olla kisaamassa ulkomailla. Uusia tekniikoita ja perhoja tuli käytettyä, mutta kyllä larvastamaankin pääsi... Kilpailu itsessään meni itseltäni, kuin koko joukkueeltakin heikosti, mutta pettynyt en missään tapauksessa ole. Niin paljon uusia kokemuksia ja tuttavuuksia reissuissa kertyi, että kyllä reissuun ehdottomasti kannatti lähteä. Kirjoitan omasta kilpailustani vielä tässä jossain vaiheessa kunnon raportin, mutta tässä nyt muutamia yleisiä ajatuksia kuitenkin jo etukäteen.

Etukäteen odotin todella arkoja kaloja, mutta (onneksi) näin ei omilla pooleillani kuitenkaan ollut. Varsin helposti pystyi kaloja lähestymään. Ainoastaan kalojen tartuttaminen tuottui hankaluuksia, varsinkin harjoituksissa ja ensimmäisellä jaksolla, sillä ei noita 18-21cm taimenia tule täällä Suomessa pahemmin kalastettua. Perhoista toimivat enakkoon tiedossa olleet mallit, eli mustakuulainen PT ja GRHE, sekä päikkäripinturit. Kuvia näistä myöhemmin. Järjestelyistä nyt en ala muuta kritisoimaan, kuin valvojien kielitaitoa. Yksikään ei puhunut muuta kuin Espanjaa. No jotenkin hommat kuitenkin sujui. Kokaonaisuutena raportti tulee, kunhan saan sen kirjoitettua.

Mutta tässä nyt isot kiitokset joukkuekavereille! Mikko "Rysä" Räsänen, Aleksi "Konkkonenä" Vasu, Tuomas "Tao-Tao" "Lappalainen ja Heikki "Ruosterasia" Kurtti, ei olisi voinut parempia kavereita tälle reissulle toivoa. Suuri kiitos myös Sari Vasulle avusta lentokentillä, sekä Petteri Nissen ja Ilkka Pirinen auttoivat käytännön asioiden hoitamisessa. Kiitoksen myös tietenkin kaikille tukijoille joita ilman tämä reissu ei oli ollut mahdollinen. M. Salmela OY, Pekka Salmela KY ja Kannuksen kaupunki olivat tukemassa matkaa. Kiitos vanhemmilleni, isovanhemmilleni ja muillekkin sukulaisille, jotka olivat mukana auttamassa matkalle lähdössä.

Ei kommentteja: