lauantai 3. toukokuuta 2008

Täältä tänään...

Taas on kulunut hieman aikaa siitä kun tänne on viimeksi tullut tarinoitua. Kiirettä on pitänyt niin opiskelujen kanssa painiessa kuin kilpailuasioiden kanssakin. Viikon päästä on lähtö kohti Espanjaa ja siellä viikko varmasti nopeasti vierähtää. Kilpailupäivät ovat 14.-16.5. Myös Perhonjoen karsintojen kanssa on ollut sopivasti hommaa. Mukavaahan se vain on, kun saa olla hommissa mukana.

Em-kilpailuja varten on sidottu paljon perhoja, mutta silti tuntuu jatkuvasti siltä, kuin jotain puuttuisi. Rasiat ovat täynä pieniä PT ja GRHE nymfejä, vaaleita cdc-päikkäreitä, pieniä tummia liitsejä sekä erilaisia maahyönteisjäljitelmiä. Jotain pitää vielä rasiaan keksiä. Toivotaan kilpailualueelle sopivasti sateita, jottei menisi sormi suuhun yltiövarovasia taimenia ongittaessa kristallinkirkkaissa vesissä. Vaikka paljon on joukkueelle apua saatu koskien kilpailua, on vielä monia kysymyksiä joihin toivottavasti saadaan harjoituksissa vastauksia. Innolla reissua kyllä täällä odotellaa!

Pari kertaa on tarkoitus vielä ennen matkaa käydä treenailemassa. Ahvenlammelle ja Lestijoella varmaankin reissut suuntautuvat.

Niin meinasi aivan unohtua. Yksi huono puoli tässä kisareissussa on. Jää nimittäin näkemättä Miten Suomi etenee kohti lätkän MM-kultaa... Onneksi sentää nämä alkupään pelit ehtii nähdä...

Ei kommentteja: