torstai 7. elokuuta 2008

3 x Lestijoki

29.7. Tornikoski

Tenolta kotuituminen ja palautuminen tyssäsi tiistaihin, kun piti päästä kalaan. Tornikoskella oli harjukset mukavasti hereillä ja kolme yli 30cm kalaa kävi ylhäällä. Reilusti myös alamittaisia. Vesi oli kohtuullisissa korkeuksissa, sillä viikkoa aikaisemmin oli käynyt reilussa tulvakorkeudessa... Larvat ja pupat pelitti, mutta pintureihin ei pistoakaan vaikka vesiperhosia oli todella runsaasti pinnassa.

3.8. Tornikoski

Uusintareissu Tornikoskelle. Vesi laskenut ja kirkastunut, mutta kalat olivat kateissa. Yksi mitallinen kävi haavissa ja muutama pienempi otti reiän leukaansa. Pinturilla tuli yksi kala, mikä on kyllä todella huonosti. Vesiperhosia oli jälleen todella paljon.

7.8. Sämpilänkoski

Päivävisiitti Sämpilään. Viimekesän yksi parhaista harjuspaikoista hieman petti, sillä ainoastaan yksi yli 30cm tuli, tosin komea se oli, nimittäin mittaa oli 38cm. Saman mittainen taimenkin tervehti kalastajaa ja antoikin kunnon kyydit pienessä sivu-uomassa. Vapakin katkesi taas. Vision GT4 9,6' #4 sanoi työsopimuksensa irti jo neljännen kerran tälle kesälle. Ja taas perinteisesti: perhot puussa, kevyt nykäisy niiden irroittamiseksi--> naps. No kestihän se nyt jo seitsemän kalastuskertaa...

4 kommenttia:

Harri Hytönen kirjoitti...

Sinulla on kohta 'maailmanennätys' Vissujen katkomisessa :) :) :)

Pauli Salmela kirjoitti...

Jos ei maailmanennätys niin suomenennätys vähintään!:D

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on muuten ollu sama ongelma 6# 10 jalkasen gt4 kanssa. 4 kertaa ollu poikki tähän mennessä...

Jarkko Suominen kirjoitti...

Pitkät Visionit on tuntuneet napsuvan poikki joka suunnalla tällä kaudella...