sunnuntai 17. elokuuta 2008

Lestijoella ja kisoihin valmistautumaan

Taas on tullut pörähdeltyä joella. Lestijoella yllättäen. Maanantaina 11.8. olin Hekkalankoskella. Kaksi tuntia vesisateessa antoi tasan kaksi särkeä, eikä tärppiäkään muista kalaoista. Oli kuin kalat olisivat totaalisesti kadonneet.

Torstaina 21.8. käytiin Kaitsun ja Roggen kanssa Murennuskoskella. Harjuksia tuli muutamia mutta ainoa mitallinen oli Kaitsun saama reilu kolmekymppinen. Roggi sai kirjolohen liitsillä ja karkuutti toisen. Itse onnistuin myös kirjolohen pintaperholla saamaan. Kova tuuli häiritsi kalastusta.

Kaitsu virpoo Murennuksen niskalla.

Lauantaina 15.8. kävin Kattilankoskella. Suunnitellun useamman tunnin reissun keskeytti ilkeä migreeni joka alkoi oirehtimaan heti rantaan päästyäni. Muutaman heiton jaksoin tehdä, mutta sitten pitikin lähteä pois.

Kilpailuihin valmistautuminen alkaa tosissaan huomenna, kun lähden vetämään kunnon kisatreenit. Tosin vain täällä lähialueilla. Joella on tarkoitus käydä ainakin kolme kertaa ja järvellä kahdesti ennen kilpailua. Ja perhojakin pitää vielä muutama sitoa. Harjoittelu keskittyy pitkälti kahden perhon käyttöön joella, sillä kaksi jokijaksoa kolmesta (Savinajoki) saa kalastaa vain kahdella perholla. Myös Savilammella saa käyttää vain kahta perhoa. Ennakkotietoja on jonkin verran pelipaikoilta tipahdellut, mutta ei niistä sitten sen enempää...

Ei kommentteja: