maanantai 18. toukokuuta 2009

Ahvenlammella ja Lestijoella

Lauantaina 16.5. oli Ahvenlammella kauden avajaiset. Velipojan kanssa ei lähdetty heti siihen ruuhkaan joka aloituksessa oli, vaan odoteltiin että pahin ruuhka helpotti. Kalaa oli tullut aloituksesta vaihtelevasti. Osa porukkaa ei ollut saanut tärppiäkään, kun taas osa porukkaa oli lunastanut toisenkin luvan... No kalastus alkoi varsin räväkästi kun Heikki sai kirjolohen viidennellä heitollaan. No sitten oli aika kauan hiljaista, mitä nyt Heikillä kalat kävivät nykimässä. Itse vaihdoin taktiikkaa intterisiimasta ja liitseitä 5-uppoavaan ja boobyihin. Nopeasti tulikin tällä setillä yksi kirjo ylos ja toinen pääsi irti. Meikäläisen tapahtumat olivatkin yhtä tärppiä lukuun ottamatta siinä, mutta Heikki onnistui karkuuttamaan pari killeä vielä.

Viime viikolla olivat laittaneet Lestijokeenkin kalaa, joten pitihän sitä vuosilupa käydä lunastamassa ja suunnata kohti Niskankoskea. Reilun tunnin heittelyn tulos oli yksi kala mustalla liitsillä.

Tänään olisi vuorossa seuramme talkoot Perhonjoen Markunkoskella, joka on yksi karsintakilpailun koskista. Siistitään hieman rantoja ja ongitaan muutamia puita ylös joesta.

Ei kommentteja: