tiistai 3. kesäkuuta 2008

Perhonjoelta ja muualta

Juhlat on nyt juhlittu ja kalassa on tullut tiiviisti käytyä. Muutaman reissun olen heittänyt Lestijoella Hekkalankoskella ja Kattilakoskella, mutta ei mitään mainittavaa ole tullut. Tänään olin päivän ottamassa vielä tuntumaa Perhonjoen kisakoskiin. Ojalankoskella en ollut aikaisemmin käynytkään ja varsin mukavalta paikalta vaikutti. Kalastin kosken ensin tinselillä taimenen toivossa. Yksi kunnon pyörähdys tulikin perhon perään, muttei muuta. Sitten liitsit kehiin, mutta tuloksena vain alamittaisia taimenia. Kummasti ovat kirjolohet johonkin kadonneet. Isoin taimen oli n. 35cm ja pani jo hanttiinkin jonkin verran. Siirryin sitten Mosalankoskelle jossa vesi oli laskenut viikossa varsin paljon. Huolestuttaa hieman kisoja ajatellen varsinkin kosken rauhallisia alaosia... Yhden kirjon sain kosken niskalta. Oli jokin käynyt nappaamassa palan kalasta, sen verran pahasti oli kylki kalalta auki.


EM-kisoistakin on juttua kovasti kirjoitettu, tosin vielä ei ole julkaisemiskelpoinen... Tässä kuitenkin muutama kuva ennakkoon.




Komeat oli maisemat reissulla!

1 kommentti:

mahi-mahi kirjoitti...

Morjens Pawe!

Näyttää olevan sama kala joka kävi minun haavin pohjalla eilen. Kala otti niskalta betoni pilarin edestä. Hurjat oli jäljet. Ala osasta tuli pari kalaa lisää.

t. Tuomas